Första snön!

I natt kom äntligen snön!! Barnen var jätteglada när de vaknade och såg snön och snabbt gick det för dem att äta frukost och ta på sig, så klockan 9 var vi på väg till pulkabacken- rekordtidigt för att vara oss på em lördag! Jättekul hade vi!

image

image

image

Leka

Dåligt väder, lediga och barnen behövde leka av sig, då är ett bra ställe stor och liten leklandet. Alla 3 barnen hade superkul!

image

image

Skridskor

qRasmus åkte skridskor med skolan härom dagen, men för oss övriga var det premiär för säsongen. Rasmus åker ju själv men Julia behövde mycket hjälp. Alexander får vänta lite med att prova

image

Fest och hotell

Vi var bjudna på 40 årsfest i gamla stan hos Jennys gamla kursare. Julia och Rasmus sov över hos Daniel ochOggi och vi vuxna och Alexander passade på att ta in på hotell Hilton vid slussen. Jättemysigt, och en underbar frukostbuffé…

image

Efter hemkomst på Söndagen cyklade vi till lekparken och njöt av värme och sol

image

image

image

Idag hämtade vi Elisabeth på förskolan, vilket Julia frågat måååånga gånger när vi skulle göra. Tjejerna lekte friskt hemma på tomten och i Julias rum!

image

image

Karmansbo herrgåd

Vi tog bilen till karmansbo herrgård, en bit utanför Västerås, där de hade kakbuffe! Jättemysig miljö där vi satt under en jättestor ek och njöt av sol, värme, den vackra miljön och jättegoda kakor…

image

image

image

Gtillmiddag

Efter ett par timmar på Ikea var vi bjudna på grillmiddag till vänner i Sollentuna. Härlig sommarvärme!

image

image

Alexander har börjat försöka krypa. Han ställer sig på alla 4 och gungar, och idag flyttade han sig lite också! Balans och koordination är fortfarande inte säkra, så rätt ofta ramlar han och blir då förstås ledsen. Han kan åla en liten bit och rullar runt, så han stannar inte dör man lämnat honom!

Gröna lund

Idag var larsåkes födelsedag och den firade vi på grönan! Vi var där från 10 när de öppnade, till 23 när de stängde, och hade verkligen superkul allihop!

image

image

image

image

image

Första strandbesöket

Idag efter simskolan åkte vi till kallhällsbadet, där vi träffade kompisar och tog årets första utebad. Väldigt kul hade barnen. Vi hade en mysig picknick på stranden, jättegott, solen strålade, det var underbart varmt, alla var glada, en supermysig dag helt enkelt…. På kvällen åt vi en snaskig pastasallad

image

image

image

Lek och lunch

Rasmus var på simskolan på morgonen, sen kom mormor Gunilla på lunch och sen blev det cykeltur till lekparken. Där hade Julia turen att träffa en kompis på förskolan då det blev massor av lek. På kvällen gick Jenny på utégympa, jättekul!

image