Prag – Tjeckien

Då jag i skiftet augusti-september 2006 var i Wien – Österrike, så häpnade jag över att ölen var så billig (ca 15 SEK för en “Stor Stark”). Men en man från Tjeckien som jag konverserade med förfärades över hur DYR ölen var – han tyckte det var mycket billigare att dricka öl i sitt hemland Tjeckien.

Förra veckan var jag i Prag – Tjeckien på konferens. Och mycket rikigt så fick man mycket mer för pengarna där. En halvliter öl på en restaurang kostade ca 7 SEK, och en tvårätters lunch kostade ca 27 SEK (visserligen leverkorv, men den var i alla fall handrullad).

Jag har lite bilder från Prag också, och hoppas hinna lägga upp dem på denna sida så snart som möjligt…

Rasmus första mat

Nu har jag lagt ut en liten filmsnutt som vi filmade då Rasmus fick prova äta fast mat för första gången (2007-03-13).
Filmen ligger i bildgalleriet 2007/Diverse. Du finner den även genom att klicka här (och sedan klicka på filmikonen).

Uppdatering 2010-04-05: Informationen är relaterad till den gamla hemsidan. Filmsnutten är ännu inte upplagd på denna nya hemsida, därmed finne ej heller några länkar som fungerar.

Monas sång på Rasmus’ dop

Mona’s fantastiska sång från Rasmus dop är nu upplagd i fotogalleriet, i kategorin 2007/Rasmus Dop.
Texten har mona skrivit själv och den är helt tillägnad Rasmus. Mona sjöng sången under dopceremonin i kyrkan precis före själva vatten-delen.
Tack Mona för ett makalöst framförande!

Monas sång kan du även komma till genom att klicka här (och sedan klicka på film-ikonen).

Uppdatering 2010-04-05: Denna information gäller den gamla hemsidan. Än finns inte videosnutten upplagd på denna nya hemsida.