Gäddpremiär

Igår då vi var hos farmor Inga-Britt på (far)mors dag, så kunde jag naturligtvis inte låta bli att fiska lite. Två gäddor drog jag upp ganska snabbt på en wobbler – sedan slutade jag fiska, för jag vill inte dra upp mer fisk än jag orkar äta.
Eftersom man numera bor i villa så hinner man ju sällan ut och fiska (för allt arbete med både interiören och exteriören), så detta var faktiskt årets fiskepremiär (bättre sent än aldrig).
Övriga fiskande (far)bröder fick ingen gädda, och det kändes ju ganska bra. Men… den där jäkla Håkan fortsatte fiska efter det att vi övriga hade gått in i huset igen – och då kunde han inte låta bli att lite grann förstöra min dag genom att dra upp dagens största gädda. Usch och fy! (Nåja, jag vann ju i alla fall i kvantitet (och när ska syskon sluta tävla om allt här i livet?))

Äntligen

Som en liten gåva till Maud kommer här äntligen en bild på vårt hus (klicka på bilden). Naturligtvis får övriga titta på bilden också. Titta noga så ser du även Rasmus klättra upp för trappan.

Som stolt förälder måse jag också rapportera att Rasmus igår för första gången lyckades använda pottan till det den är tänkt för! Det kanske inte var så medvetet, men det spelar ju ingen roll – det är resultatet som räknas.