Slutet på en era

Idag var sista dagen på min anställning hos Nasdaq OMX. Totalt sett arbetade jag där i ca. fem år – tre år som konsult och sedan två år som anställd. Under denna period hann företaget heta OM, OMHEX, OMX och slutligen Nasdaq OMX. Mitt stalltips är att företaget under hösten kommer byta namn till Nasdaq.

Jag har utvecklats mycket under min tid hos Nasdaq OMX, och jag har fått förmånen att arbeta med många duktiga medarbetare. När jag nu lämnar företaget, så är det inte att jag går FRÅN någonting – istället gåt jag TILL någonting nytt och spännande.

Imorgon börjar jag min anställning hos Kerfi (http://www.kerfi.se/). Detta ser jag mycket framemot, och jag tror jag får chansen att utvecklas ännu mer, samtidigt som jag kan bidra med mycket erfarenhet till Kerfi. Mer om detta i ett senare blogginlägg.

Juni 2004 – 2008

Vår älskade kanin Juni har lämnat oss och gått ur tiden.

Lördag morgon 6:e september var det tydligt att Juni verkligen inte mådde bra. Vi fick en akuttid hos veterinären, men tyvärr kunde det bara konstateras att det bästa för Juni var att hon fick somna in för gott.
Enligt veterinärens bedömning hade Juni fått en cysta på äggstockarna, eller någon form utav tumör.
Rasmus var med och sade farväl till Juni. Men det var svårt för Rasmus att förstå vad som egentligen hände, och han var upprörd över att åka därifrån utan att Juni följde med oss tillbaka hem.

Världens sötaste kanin kommer lämna stor saknad och sorg efter sig. Men vi är ändå väldigt glada att vi fick ha henne hos oss i cirka fyra år.

Ett litet minnesgalleri över Juni’s tid hos oss finns här:

Edit 2010-04-11: Eftersom detta blogginlägg skrevs på den förra hemsidan, så är länken till galleriet ej längre korrekt.