Den som gräver en grop för andra…

…kan få komma och fika på den utbyggda altanen!

Jag skojar inte när jag säger att flertalet utav mina organ tror de är döda – framför allt de organ som är snarlika muskler. Det värker precis överallt efter två dagar utav mycket intensiv grävning (och då har jag ändå bara vidgat det befintliga hålet (ordentligt), inte grävt från början). Idag kunde jag inte gräva för allt guld i världen. Det var först på sen eftermiddag jag överhuvudtaget orkade släpa mig ur soffan.

Så den som är intresserad utav lite frisk motion får gärna komma och låna en spade. Gropen ska grävas långt mycket större för att i slutändan ge rum för en rejält mycket större altan. Så lite after-beach på Kärrvägen, någon?

En högvinst

Lustigt nog blev jag tidigare i sommar utvald som testare utav en Nilfisk-Alto Excellent 140.2 högtryckstvätt – med extra tillbehör för terasstvätt och biltvätt.

Om jag uppfyller min plikt att testa och utvärdera högtryckstvätten så får jag behålla den sedan, ganska användbart när man har villa – och i butiken kostar paketet över 4000 kronor. Smile

Jag har hunnit med att testa en hel del – och jag är hittills mycket imponerad utav resultatet. Kanske att terasstvätten har sina brister, men det blir ju i alla fall hyfsat rent.

En heldag på Skansen

Efter att med mindre våld ha lyckats pressa in oss på en mer än fullsmockad spårvagn kom vi till slut fram till Skansen.

Där tillbringade Rasmus, Julia och Lars-Åke en heldag tillsammans med barnens sysslingar Leo och Tobias samt deras mamma Mirre. Vädret var strålande vackert och varmt – så det blev en riktigt trevlig och lyckad dag.

Grattis på födelsedagen

Idag fyller jag 37 år! Grattis till mig!!!  Smile

DSC03070

…och stort tack för alla gratulationer som har strömmat in under dagen!