Mer påskpyssel

Idag var det Rasmus tur att komma hem med påskpynt. Julia, Jenny och Alexander var lediga och åt lunch hos mormor Gunilla.

image

image

Förarintyg för fritidsbåt

Där satt den! Förarintyg för fritidsbåt – check! Nästa får bli Kustskepparintyg.

Förarintyg för fritidsbåt

Genialitet ligger i familjen…

Genialitet ligger i familjen...

Påsken har börjat

Julia var först ut idag med att fira påsken, hon och hennes kompisar klädde ut sig till påskkärringar och hade påsklunch på förskolan.

image

Vårkänslor

Idag värmde verkligen solen på promenaden, och det kändes att våren snart är här. Dock är snöhögarna fortfarande enorma, som den här som vi gick förbi på väg till lekparken!

image

Malmö

Igår lämnade vi Århus där vi haft en jättemysig vecka. Århus är verkligen en gullig stad och vi har haft det toppen där! Vi hade turen att få äta middag hos Emma och mats i Malmö och se deras nya fina lägenhet, jättekul! Övernattade gjorde vi på Jörgen kock hotell, mycket trevligt hotell med supergod frukostbuffé!

image

Sista dagen i Århus…

Vår sista dag i Århus bjöd på strålande sol, så vi gick till lekparken barnens jord, samma som vi var på dag 1. Idag fanns även kaniner som man fick klappa. Vi lyxade till det med en lyxig brunch vid åboulevarden också, supermysigt!

image

image

image

Legelandet

Idag tillbringade vi dagen på ett lekland, legelandet. Det var ett riktigt trevligt ställe för alla åldrar!

image

image

Barnedagen

Idag var vi i Århus musikhuset, där man ordnade barnens dag, med ansiktsmålning och skojigheter för barn.
En fika på café, och middag på grannrestaurangen som till vår lycka hade ett sushiband, hann vi också med…

image

image

image

Sightseeing i Århus 2

Idag besökte vi Vikingmuseet, ett litet gratismuseum i centrala Århus, samt promenerade på Mollestien, en söt liten kullerstensgata. Vädret är fortsatt rejält kallt och blåsigt…

image

image

image