Princessa

Julia måste gå med och lämna och hämta Rasmus på skolan varje dag, eftersom hon bara får vara på förskolan 8.30-14.30. Hon brukar gå eller cykla springcykel och är verkligen duktig, nästan alltid är hon jätteglad och snabb.

image

Efter skolan åkte vi till biblioteket. Rasmus fick en bok, eftersom de hade en sommarkampanj att om man läste 3 böcker under sommaren och skrev om dem så fick man en bok. Rasmus läser väldigt bra.
Vi passade på att shoppa lite kläder också, och Julia fick en fe klänning.

image

Lunch, sopstationen och lek…

Alexander och Jenny åt lunch med alexanders kompis Olle, för att sen köra lite trädgårdsskräp till sopstationen. Sen åkte vi till Julias lycka och hämtade Elisabeth, och hälsade på mormor Gunilla.

image

Ett litet stadsbesök och sen var vi mest hemma och tog det lugnt efter skola/förskola

Kusinträff

Efter en härlig promenad för Jenny vid görväln på förmiddagen, så

image

Idag hämtade vi Elisabeth på förskolan och promenerade till skolan för att hämta Rasmus. På kvällen var det ridning för jenny

image

image

Skolstart

Idag var det upprop på skolan för Rasmus, som börjar första klass!

image

Slut på semestern…

image

Efter ett långt underbart sommarlov började vardagen igen med Julias första dag på förskolan. Hon började på en nu avdelning och det gick hur bra som helst. Vi andra gjorde lite trädgårdsarbete och åt sen lunch hos kompisar. Alexander är till höger på bilden. Han ställer sig upp mot möbler ni sedan någon vecka. Efter förskolan njöt vi av sommarvärmen i lekparken!

Astrid Lindgrens värld

Vi bodde 3 nätter på campingen vid Astrid Lindgrens värld och tillbringade 3 dagar i parken. Parken var heeelt fantastisk! Vackra miljöer, allt var super välgjort in i minsta detalj och hela tiden pågick massa teaterföreställningar överallt. Reklamsloganen ” där sagor blir verklighet” var verkligen sann! Favoriterna för barnen var Pippi för Julia och Bröderna lejonhjärta för Rasmus.

image

image

J

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image