En vanlig dag

Alexander har numera oftast inget emot att åka bil – till skillnad från när han var liten, då skrek han konstant… Nu sover han gärna eller sitter och pysslar med någon leksak.

image

Julia är väldigt mycket för att rita och måla. Det finns mycket bevis för det på våra väggar 🙂

image

Brasmys

En fördel med hösten är att det är eldningssäsong igen! Det är ju så himla mysigt med brasa, att titta på elden och känna värmen!
Alexander är väldigt nyfiken på det gula som dansar runt i kaminen och vill gärna känna!

image

Lunch i stan

Jenny och Alexander åkte in till stan och åt lunch med LarsÅke på indiska restaurangen Spice garden på flemminggatan. Gott och jättetrevligt! Alexander smakade indiskt för första gången och han gillade det!
Julia har en bästis på förskolan, de leker jämnt och mycket bebis lekar. Här gungar dem på förskolegården.

image

Kurera dag

Både Jenny och Alexander är förkylda så vi var hemma och vilade när de andra var i skola/förskola. När de stora barnen också kommit hem blev det lek och bus för fullt! De har så roligt tillsammans, och Alexander blir verkligen superglad när Rasmus och Julia vill leka med honom!

image

Förkylningstider

Strålande sol men iskalla vindar idag, så vi var hemma och myste. Julia var ledig idag och det var lite ovanligt att umgås utan att Rasmus var med. Förkylningarna har börjat nu, Jenny,LarsÅke och Alexander är födet ut…

image

Fest och hotell

Vi var bjudna på 40 årsfest i gamla stan hos Jennys gamla kursare. Julia och Rasmus sov över hos Daniel ochOggi och vi vuxna och Alexander passade på att ta in på hotell Hilton vid slussen. Jättemysigt, och en underbar frukostbuffé…

image

Efter hemkomst på Söndagen cyklade vi till lekparken och njöt av värme och sol

image

image

image

Härlig höstdag

Strålande sol, 12 grader och vindstilla! Promenad, lite pyssel hemma, skolläkarbesök för Rasmus. Och efter hämtning besökte vi Ikea där barnen var i lekrummet och vi handlade lite smått och gott.

image

Pyssel

Vädret bjöd på regn och rusk så vi var mest hemma och pysslade idag. Julia har fått en loftsäng som målats och fått en myshörna med draperi.

image

.

image

Pyssel och shopping

Julia var helledig idag. Hösten har kommit nu, efter att ha njutit av fantastiskt sommarväder ända till igår så var det spöregn i morse. Vi shoppade lite efter att ha lämnat Rasmus, åt lunch på sushibaren, lekte i lekparken och pysslade hemma.

image

image

image

image

Lunch i det gröna

Vi njöt av solen utanför “the nut house”, ett café i upplands Väsby där vi åt lunch med föräldralediga kompisar. Jättemysig miljö. Kanske ett ställe mer lämpligt för fika än lunch, då lunchsoppan inte var nylagad utan togs fram ur en plastlåda

image

i kylen och mikrovärmdes, och portionerna var utomordentligt små. Bakverken såg goda ut, kanske provar vi dem nästa gång.Alexander är längst till höger på bilden…