Alexander 1 år

Uppesittarkväll? Nej - födelsedagskalas!
Grattis Alexander 1 år idag.

Går!

Idag gjorde vi lite ärenden på förmiddagen, och sen åt vi lunch hos Jessica.
Alexander går nu i princip bara. Han började gå ca en vecka före sin 11 månaders dag och har växlat gång och krypa. Nu går han i princip bara, reser sig från golvet själv och börjar gå. Han har velat gå själv från början och har helt hoppat över hålla handen-stadiet som både Rasmus och Julia var ganska länge i.
Han pekar också mycket och säger “ti”. Kanske på väg att säga titta? Mamma och pappa säger han också men det är väl inte helt tydligt att han förstår innebörden…
Vår fina snart 1-åring!

image

Café-lunch

Idag blev det en mysig lunch med Alexander, Mamma, Pappa och Mormor på Vete-katten i stan. Mycket trevligt, och Alexander missade inte chansen till en efter-lunch-koma.
image

image

Leka

Dåligt väder, lediga och barnen behövde leka av sig, då är ett bra ställe stor och liten leklandet. Alla 3 barnen hade superkul!

image

image

Skridskor

qRasmus åkte skridskor med skolan härom dagen, men för oss övriga var det premiär för säsongen. Rasmus åker ju själv men Julia behövde mycket hjälp. Alexander får vänta lite med att prova

image

Vänner

Julias bästis från förskolan följde ned hem idag. De är verkligen som ler och långhalm!

Karolinska besök

Idag var det jullunch på forskningsenheten på karolinska. Själva lunchen var i ki:s nya byggnad. Gott och trevligt!

image

image

Shopping

Julia behöver ett par nya skridskor, och eftersom hon var ledig idag passade vi på att införskaffa dem. Resten av dagen var vi hemma och spelade spel och myste

image

Första snön!

Idag var vi på öppna förskolan igen, och när vi skulle hem snöade det! Alexander var rätt fundersam över årets första snö!

image

Öppna förskolan och försmak av julen

Idag var Julia ledig och vi gick till öppna förskolan där hon ordnade tårtkalas för.en.grupp bebisar. Jessica och Lukas gjorde.också sällskap. Efter lunch på alltid goda sushibaren och fika hemma, där Jessica bjöd på hemgjorda praliner, hämtade vi Rasmus och mormor. Så blev det julbord på Ikea med lite julförsmak!

image

image

Rasmus koncentrerade sig på höjdarna och åt 14 köttbullar och 14 prinskorvar.