Australien – Dag 20

Vi fortsätter röra oss norrut längs Australiens sydöstra kust mot Sydney. Nu har vi transporterat oss från Eden till Barlings Beach – här stannar vi ett par nätter och jag och Rasmus ska gå surfskola! På vägen stannade vi till i Pambula där vi köpte ett dussin pinfärska stora ostron från de lokala ostronodlingarna. Vidare stannade vi till vid den vackra väl gömda stranden Moon Bay i Mimosa Rocks National Park. Vi stannade även till vid Aragunnu där själva Mimosa Rocks ligger, som har givit namn till nationalparken – där åt vi vår lunch som bland annat gott bestod av de nyköpta ostronen. Framme vid boendet i Barlings Beach badade vi på havsstranden samt i boendets pool.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>