Australien – Dag 22

Dagen började sportigt då Rasmus och jag gick på det mest australiensiska som finns – surfskola. Efter teori och torrövningar på stranden så kastade vi oss ut i vågorna på Broulee Beach. Roligt men ganska fysiskt krävande – Rasmus vann överlägset och det såg efter ett tag nästan ut som om han fötts på en surfbräda. Därefter reste vi vidare norrut mot Sydney, denna gång stannade vi i Nowra. På vägen stannade vi till vid flera vackra stränder. Vi tog ett långt bad på Durras North Beach i Murramarang National Park, men besökte även Pebble Beach i samma nationalpark samt Hyams Beach i Jervis Bay. Den senare stranden sägs ha den vitaste sanden i världen…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>