Australien – Dag 23

Barnen var svåra att få igång på morgonen – de var överhettade från start. När man gick ut var det som att få en snyting av naturen – 38 grader i skuggan. Temperaturen steg senare till 41 grader, vilket var tufft, men inte lika tufft som Sydney hade det med 47,3 grader – dit ska vi åka imorgon! Vi gjorde i alla fall det bästa vi kunde av dagen. Först åkte vi på delfin-kryssning och såg delfiner på riktigt nära håll i Jervis Bay. Sedan åkte vi till Kangaroo Valley där vi åkte på Australiens äldsta hängbro samt hade picnic på ett fantastiskt friluftsområde som var för vackert for att beskriva. På väg hem stannade vi vid utkikspunkten Cambewarra Mountain Lookout, med storslagen utsikt, och väl tillbaka på hotellet avslutade vi dagen med ett dopp i poolen. En bra dag trots den extrema hettan – så här varmt har ingen av oss haft det tidigare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>