Australien – Dag 26

En sportig dag. På höstlovet påbörjade Rasmus sin utbildning i att dyka med tankar med teori och dyk i bassäng. Nu var det dags för de första dyken i öppet vatten! Rasmus och Lars-Åke genomförde, genom dykcenter, två dyk vid Shelly Beach på Manly i Sydney. Shelly Beach är ett marint naturreservat med korallrev. Två bra dyk ner till ca. 8-9 meter och det var ett aktivt och intressant djurliv att bevittna – bland annat såg vi en stor kattfisk. Rasmus var väldigt duktig, och gör han lika bra imorgon så kommer han få sitt dykcertifikat efter morgondagens två avslutande dyk. På seneftermiddagen hyrde vi en surfbräda till Rasmus och surfade på den välkända stranden Manly Beach. Även Julia och Alexander fick möjlighet att pröva på lite.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>