Australien – Dag 29 – Hemresa

Vi åt en stadig frunch på boendet och besökte den lokala helg-marknaden innan det blev dags för transport till flygplatsen och tre långa flygningar hemåt. Hemresan gick oväntat smidigt, trots att den var lång.  Sammanfattningsvis kan man säga att detta var vår näst mest fantastiska semester någonsin – slagen endast av våra 6,5 veckor i Nya Zeeland. Några lärdomar från Australien är: 1) Solen är STARK även när det är molnigt. Jag har aldrig sett så många extremt brända människor samtidigt. 2) Flugorna i de mest södra regionerna är värre än allt jag tidigare upplevt med vingar – de attackerar ögonen och försöker flyga in i näsa och öron hela tiden. 3) Allt är väldigt dyrt, boende och livsmedel upplevs dyrare än till och med i Sverige. 4) Avstånden är långa, och det kan ibland vara långt mellan bensinmackarna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>