Föräldraledig – Dag 58

Ännu en hård dags slit framför datorn och i telefonen. Prioritet just nu är att finna ett bra bolån samt en bra VillaHem-försäkring. Alla tips tas tacksamt emot.
Ja det tar ganska mycket tid (och energi) att skaffa information via Internet samt att fråga och förhandla med bänktjänstemän och/eller försäkringstjänstemän. It’s a dirty job – but someone’s got to do it!

Men Rasmus försummas inte. Idag besökte vi farfar Nils och fikade samt tittade på bilder från New York resan. Vi hann även med att svänga förbi kusin Joakim och hälsa på (kusin Jennifer var tyvärr inte hemma just då).

Som jag har sagt så många gånger förr så är Rasmus duktig på att underhålla sig själv. Ibland kan han till och med sitta och “prata” för sig själv då han är djupt koncentrerad på någon lek eller leksak. Klicka på bilden för att se när Rasmus “läser” en utav sina många böcker.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>