Föräldraledig – Dag 62

Idag passade Rasmus och jag på att vara utomhus en hel del. Vi började med att ta en promenad upp till Viksjö Centrum på förmiddagen. På Ica Viksö köpte vi en stoooor påse clementiner, som endast kostade 10 kronor per kilo. Vi handlade lite annat smått och gott också, såklart.

Eftersom vi ändå var i Viksjö så gjorde vi ett oplanerat besök hos farfar Nils, där vi även blev bjudna på lunch. Hos farfar var även Tascha, vilken Rasmus tycker mycket om att leka med (särskilt svansen). Klicka på bilden för att se de två tävla i skönhet. Vi stannade kvar och fikade en bra stund innan det blev dags för en promenad hem.

Sena eftermiddagen samt kvällen ägnade vi åt stilla lekar inomhus. Dagens dos utav frisk luft var redan fylld till bredden…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>