Föräldraledig – Dag 63

Idag sålde jag min lägenhet! Det vill säga, jag skrev kontrakt med köparna idag. Nu ska man kanske inte ropa “hej” för tidigt, eftersom det återstår för köparna att betala handpenning senast på tisdag samt bli godkända som medlemmar i bostadsrättföreningen. Men det finns ju egentligen ingen anledning att tro att det skulle bli problem med någon utav dessa punkter.
Så nu är äntligen denna del utav flyttbestyren avklarad…

Under tiden jag var hos fastighetsmäklaren för att skriva kontrakt så var Rasmus hos farfar Nils (och Tascha). Det var nog roligare för Rasmus, än att sitta tyst och stilla på ett dammigt kontor. Och i vanlig ordning kunde Rasmus och Tascha utbyta ömhetsbetygelser med varandra (klicka på bilden).
Även idag blev vi bjudna på lunch och fika.

Nu kan vi alltså på allvar börja packa ner lägenheten i lådor, så att själva flytten blir snabb och smidig.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>