Föräldraledig – Dag 64

En ganska lugn och stillsam dag. Rasmus börjar bli lite förkyld, så vi tar det alltså ganska lugnt.

Dock passade vi på att åka och handla lite julklappar! 😀  Vart någonstans, och till vem/vilka, säger jag inte – men även om själva handlandet inte tog så väldigt lång tid så tog hela processen ofantligt lång tid. För på vägen hem, när vi bara var några hundra meter hemifrån, så blev det tvärstopp på Viksjöleden i båda riktningarna. Det var en ganska ordentlig trafikolycka, som krävde ganska stora insatser utav ambulans, brandkår, polis och bärgare. Den ena bilen var helt mosad till oigenkännlighet… Tur att vi inte körde där bara ett par minuter innan(!). Hur som helst blev vi stillasittande nästan en timme innan vi äntligen fick komma hem.

Väl hemma så tog sjuklingen Rasmus igen sig lite i soffan. Klicka på bilden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>