Föräldraledig Julia – Dag 8

Julia gosar med Mamma Jenny

En ganska fullmatad dag, här kommer ett axplock…
Ett utav de mer ambitiösa projekten var att ta bort alla gamla torra löv som samlats under utbyggnaden samt altanen. Inte världens bästa arbetsställning att krypa runt i det trånga utrymmet – dessutom dammade det riktigt ordentligt, vilket irriterade halsen och ögonen. It’s a dirty job, but someone’s got to do it…

Julia och Jenny beskådar Lea. Julia är för en gångs skull inte den yngsta i rummet.

Rasmus hittade en liten kula på förskolan. Den var han ritkigt stolt över och visade upp för alla som ville (eller inte ville) se.

När Mamma Jenny kom hem så åkte vi omedelbart och träffade prästen, Håkan, som ska ta hand om Julia’s dop. Det blir som sagt samma upplägg som vid Rasmus’ dop. Samma kyrka, samma präst. Men då vet vi ju precis vad vi får – och vi är väldigt nöjda med Håkan, som även vigde oss. Rasmus kunde inte låta bli att visa sin nyfunna kula för prästen…

På kvällen hälsade Martin, Angelica och Lea på. Jag hade då möjlighet att hjälpa dem med deras inbjudan till Lea’s dop i juni. De hade redan tagit fram ett designförslag, så slutresultatet blev riktigt bra.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>