Föräldraledig Julia – Dag 10

Rasmus visar upp sina färdigheter i att spika i en spik i en bräda

En glad Julia som tränar på att sitta i barnstol

Sista dagen på föräldraledigheten. Två veckor har gått fort.
Idag gjorde Rasmus och jag samma turné som Julia och jag gjorde igår, det vill säga först åka till K-Rauta och sedan till Bauhaus. Fast denna gång handlade vi faktiskt på båda ställena. Rasmus är betydligt mer förtjust i att shoppa än vad Julia är – inget släktdrag dem emellan alltså.

När mamma Jenny kommit hem så fortsatte vi shoppandet genom att i det närmaste tömma Plantagen på allt vad de hade i form utav växtlighet. Bland annat köpte vi sättpotatis, så nu ska vi odla vår alldeles egna potatis!

1 comment to Föräldraledig Julia – Dag 10

  • emma

    gud va kul att fu bloggar igen larsåke! ser fram emot många roliga inlägg som vanligt och fina bilder. har varit o kikat ngra gånger härifrån nicaragua för jag hade abstinens men då hade du inte börjat iggen ännu. ses på dopfikat!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>